Escu Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 Ca tot se poarta chestia asta, imi vand si eu carbelitoarele Mikuni. Link: /index.php?...opic=39774&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 (editat) Salut! Merge "carbelitorul" si pe Ij? (din cite stiu are aceasi prindere ca si niprul, nu-i asa?) una bucata nu dai? daca da, zi si tu un pret bun pt amindoi! !!!! Merci mult . Editat Aprilie 1, 2006 de LUCIFER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Aprilie 1, 2006 Autor Share Postat Aprilie 1, 2006 Salut! Merge "carbelitorul" si pe Ij? (din cite stiu are aceasi prindere ca si niprul, nu-i asa?) una bucata nu dai? daca da, zi si tu un pret bun pt amindoi! !!!! Merci mult . Nu prea cred ca merge pe IJ. Oricum trebuie facuta flansa ca nu se pupa nici la Nipru. Si le dau pereche nu separat, ca stiu ca-s destui nepristi care si-ar dori asa ceva. Numai ca timpul trece, si s-ar putea sa ma razgandesc si sa nu le mai vand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate