Lutzifer Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Am plecat in data de 26.Iul.09 dimineata la ora 8:00 din Arad doua TransALPuri si un Polo. In total 9 persoane. Am mers pe Arad - Oradea , am iesit pe la Vama Bors. Din vama mai sunt 65-70 km pana la strandul de la Hajduszoboszlo. Merita mers este foaret fain. Total de plata pentru intrare este 3900 Ft. Cam 63 lei de pers. Am prins vreme faina , cu 26 de grade ... Cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulgari Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 mama cati oameni erau in bazinu ala :| totusi sa dai 60 ron plus benzina si sa stai asa inghesuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 27, 2009 Autor Share Postat Iulie 27, 2009 mama cati oameni erau in bazinu ala :| totusi sa dai 60 ron plus benzina si sa stai asa inghesuit Noi nu am intrat in bazinu ala De aia era asa multa lume pentru ca odata pe ora , cam 7 min ii da drumu la valuri. Si atunci toata lumea se inghesui. Dupa ce au trecut alea 7 min de valuri se goleste bazinu. Oricum nu duci lipsa de loc in bazine pentru ca is multe. Nu zic is si oameni multi, da ai loc. Mai ales daca nu meri Duminica cum am fost noi acuma. Aici se pot vedea Toate Pozele Mai pun cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate