el_badito Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Salut maine seara o sa plec din Milano cu motociclieta si o sa ajung in Arad duminica seara. De luni 3/08 pana pe 8/08 as vrea sa colind toata romania (cat mai mult se poate, evident) nu am prea mult valize, pt ca le trimit in bucuresti acasa cu o dubita, o sa am necesaru pt 5 ziile. cine vrea sa vin cu mine? chiar si pt o portie mica de drum, dar macar nu sant singur astept un raspuns.. Simone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neamtu Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Salut maine seara o sa plec din Milano cu motociclieta si o sa ajung in Arad duminica seara.De luni 3/08 pana pe 8/08 as vrea sa colind toata romania (cat mai mult se poate, evident) nu am prea mult valize, pt ca le trimit in bucuresti acasa cu o dubita, o sa am necesaru pt 5 ziile. cine vrea sa vin cu mine? chiar si pt o portie mica de drum, dar macar nu sant singur astept un raspuns.. Simone Eu o sa am liber in perioada asta si poate facem citiva kilometri impreuna, dar atirn de o tija de ambreiaj. Pina nu vine aia, nu am cu ce pleca Lasa-mi un nr. de tel pe PM si te sun daca repar mobra. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate