Vizitator dorutrucker Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 Caut (cumpar) cilindru, piston, bolt, practic set motor stanga nou sau in stare foarte buna jupiter banuiesc 5 dupa cum scrie pe cilindrul respectiv. toate din cauza sigurantei de bolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 Sal! care-i baiu? UIte aici :Gaspar Vasile (Botosani) 0744472055- eu tot de la el iau piese (singurul de la care iau piese) si sunt ff multumit. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Multzumesc mult de ajutor, am rezolvato exact asha cum mi-ai spus Multzumit de promtitudine ramane de vazut calitatea pieselor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 daca nu-s bune, il suni si ii spui. Le trimiti inapoi si iti da altele. Am patit-o si eu o data cu o aripa de IJpl5 fata, mi-a trimis una de jupiter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Nu schimba doar partea stanga! Cilindrii trebuie sa aiba uzura relaiv egala, daca vrei sa mergi cu el mai mult de 100 de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 daca nu-s bune, il suni si ii spui. Le trimiti inapoi si iti da altele. Am patit-o si eu o data cu o aripa de IJpl5 fata, mi-a trimis una de jupiter difera aripile fata la ijuri din aceeasi serie - planeta 5 si jupiter 5 de exemplu? nu au aceeasi furca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 da, difera prinderile la unele furci! pe planeta au fost 2 furci cu prinderi diferite (2 furci pe arc si ulei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate