cristiyzf01 Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 salut.sunt nou pe forum si fac si eu o intrebare poate m a ajuta ti cu vreo idee.in mers mi se blocheaza frana fata,maneta de frana ramane foarte tare si aproape ca ma arunca peste cap.apoi iar i si revine dar nu de tot.acum am ramas fara frana deloc si maneta merge in gol.lichid este in borcanas !!!?ce sa fie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 garniturile de la pompa....parerea mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiyzf01 Postat August 3, 2009 Autor Share Postat August 3, 2009 am desfecut o si vad ca aer impinge si face si vacuum dar nu trage lichid. Mesaj completat nu mai am frana deloc merge in gol!aveti idee de unde gasesc si eu garnituri pt r1 2005 pompa brembo de 16 mm Mesaj completat nu mai am frana deloc merge maneta in gol .unde gasesc garnituri pt pompa brembo de 16 mm.r1 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate