Hannibal Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 imi trebuie un intinzator de cablu de la ij. Tunaru nu are, am auzit ca nu prea se cauta. So, care ai asa ceva pe acasa si iti prisoseste, il cumpar eu. e asigurata dupa incheierea tranzactiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 imi trebuie un intinzator de cablu de la ij. Tunaru nu are, am auzit ca nu prea se cauta. So, care ai asa ceva pe acasa si iti prisoseste, il cumpar eu. e asigurata dupa incheierea tranzactiei CARE INTINZATOR? PT FRINA FATA SAU SPATE*(AIA PE CABLU) SAU AMBREIAJ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Aprilie 3, 2006 Autor Share Postat Aprilie 3, 2006 Frana fata, am uitat sa precizez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate