bavareze Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 mai vine cineva data viitoare? mai e un loc in remorca si 3-4 in masina va astept cu PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 O tura pana la Sarmisegetusa Regia si apoi o traversare a Godeanului pana spre Sebes ? Traseul il stiu, moto de enduro sa vad de unde fac P.S. Misto zona, mi-ai trezit amintiri cu pozele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Aprilie 12, 2006 Autor Share Postat Aprilie 12, 2006 O tura pana la Sarmisegetusa Regia si apoi o traversare a Godeanului pana spre Sebes ? Traseul il stiu, moto de enduro sa vad de unde fac P.S. Misto zona, mi-ai trezit amintiri cu pozele astea mda din pacate am fost singur la o tura pe la sarmizegetusa m-as baga, hai sa mai vina cineva din bucuresti, am loc in remorca de 2 motoare.... orice, propuneti pentru sambata asta... sambata, ca duminica merg la paintball radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate