bavareze Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 mai vine cineva data viitoare? mai e un loc in remorca si 3-4 in masina va astept cu PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikyta Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 SUPER TARE!!!.. DAR AI FOST SINGUR??..sau pt data viitoare nu ai insotitori??.. poate ne bagam..o saptamana placuta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 O tura pana la Sarmisegetusa Regia si apoi o traversare a Godeanului pana spre Sebes ? Traseul il stiu, moto de enduro sa vad de unde fac P.S. Misto zona, mi-ai trezit amintiri cu pozele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Aprilie 12, 2006 Autor Share Postat Aprilie 12, 2006 O tura pana la Sarmisegetusa Regia si apoi o traversare a Godeanului pana spre Sebes ? Traseul il stiu, moto de enduro sa vad de unde fac P.S. Misto zona, mi-ai trezit amintiri cu pozele astea mda din pacate am fost singur la o tura pe la sarmizegetusa m-as baga, hai sa mai vina cineva din bucuresti, am loc in remorca de 2 motoare.... orice, propuneti pentru sambata asta... sambata, ca duminica merg la paintball radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate