faraonu Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 (editat) Salutare! Am intrat azi in posesia catorva poze de 1 Mai anul trecut si special pt K_davre care e in islanda (poate vrei sa-ti aduci aminte de jawa cu care ai fost la ploiesti!) pun cateva poze si un filmulet. Din pacate in poze erai cu spatele Dsci0021.avi Editat Aprilie 3, 2006 de faraonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k_davre Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 da bre imi aduc aminte doar ce cumparasem jawa marfa merci da nu-mi mai aduc aminte de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k_davre Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 a si pt cine nu stie mi se rupsese ambreiaju adica un surub si se prinsese prin cutie si facea urat dra s-a rezolvat repede si ne-am continuat drumul in continuare :=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate