umoto Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Editorial 3 “Scurtcircuit” Mondo motor 6 Rubrică de Âştiri Test Âşi tehnică 8 Drive-test: Husaberg FE 390. “Control deplin” 10 Alpen Masters 2009. “Cavalcadă în Alpi” 30 Test pe circuit: Ducati 1198 S vs KTM 1190 RC8 R. “O nouă provocare” 38 Test comparativ: supercruisere. “The Big Easy” Magazin 48 Test comparativ: cinci pneuri sport-touring 120/70 ZR 17, 180/55 ZR 17. “Club cu noi aderenți” 56 Tehnici de conducere: rularea în grup. “Pluton, regruparea!” 60 Echipamente Âşi accesorii 64 Retro: Kaczor-BMW R 50. “Time Machine” 70 Consiliere second-hand: Yamaha XJ 600 N/S. “Bestseller accesibil” Mică publicitate 72 Motociclete second-hand Sport 76 Moto Grand Prix: Sachsenring – Germania, Donington – Marea Britanie. “Status Quo” 77 C.M. Superbike/Supersport: Brno – Cehia. “Apropierea continuă” 78 MotoGP: Valentino Rossi. “100 de victorii în cursele de Grand Prix!” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 De abia santem in 13 .Mai avem ce astepta......dar asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 De abia santem in 13 .Mai avem ce astepta......dar asteptam si asteptam, asteptam, asteptam..... la abonament sa inteleg ca nu se mai onoreaza comenzile? cred ca e a 3-a luna cand nu-mi ajunge revista. draq isi mai face abonament! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 si asteptam, asteptam, asteptam.....la abonament sa inteleg ca nu se mai onoreaza comenzile? cred ca e a 3-a luna cand nu-mi ajunge revista. draq isi mai face abonament! Eu nu mi-am facut abonament.Cumpar de la chiosc in fiecare luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate