iuliano Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Salutare all, m-a rugat un amic (vali se numeste) sa postez pentru el ... Deci are nevoie de o carena fata buna pt FZR 600, model 3HE cu un singur far sau pe cineva din Galati care face asa ceva... cu cat mai repede cu atat mai bine, iar ca rasplata pe langa pretul cerut se ofera gratis cursuri de karate si sala de forta! Cine vrea sa il ajute il puteti suna la: 07524.68.627 sau id de mess : myamoto_musashi_9 Multumesc! si ca final daca stie cineva de un tip Claudiu Carabas de prin GL care face carene poate ii lasati nr lui de tel pe aici ...omu i-a mai lucrat si si-a schimbat telefonul si nu mai da de el sa se vorbeasca intre ei. Mesaj completat si niste oglinzi daca aveti, sau daca exista ceva aftermarket pe louis care sa se potriveasca ... il puteti ajuta cu un link sa si le comande va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 oglinzi din cate stiu merg de thudercat sigur, la un tip am vazut si de r1 dar nu stiu daca a facut vreo adaptare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate