cicioc Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 stiu ca e cam tarziu dar asta e. nici eu nu sunt de mult pe acest forum dar cred ca imaginile nu strica . este vb de finala europeana de anul trecut cea organizata la baia mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_block Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 nota 10!!!! pentru poze!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 in ce luna si in ce data se tine,daca se mai tine o sa participam si noi ...nu jean? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Aprilie 13, 2006 Autor Share Postat Aprilie 13, 2006 (editat) in ce luna si in ce data se tine,daca se mai tine o sa participam si noi ...nu jean? nu stiu anul asta cand o sa fie dar cred ca prin iunie oricum am sa va anuntz. dar ca sa participati ar fi mai bine sa luati leg cu cei de la KTM SATU MARE szolt ca el tre sa stie fix cand, pt ca el e organizatorul concursului de la BAIA MARE astea sunt poze de la ultima etapa , finala pe europa , anul asta nu cred ca o sa fie iar finala aici dar o etapa tot o sa fie ....... cred.............. Editat Aprilie 13, 2006 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate