nikudead Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Salutare, In primul rand vreau sa ii intreb pe cei mai cu experienta daca pe un gpx 250 r se potriveste orice toba de la un motor in 4 timpi de 250? Daca are cineva o toba second hand ( de vanzare ) in sensul ca si-a luat una noua si frumoasa ( racing eventual ) si cea veche ii incurca locul prin casa m-ar interesa. eu caut o toba mai silentioasa ca asta pe care o am eu e cam galagioasa. daca cineva stie magazine cu tobe (silentioase ) sa zica si niste preturi dar in principiu una second s-ar potrivi mai bine cu buzunaru meu. multumesc mult numai bine. NK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 eu zic s-o lasi galagioasa, te ajut mult in trafic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate