Ture Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 salutare la toata lumea! Eu sunt Tudor, am un Suzuki Bandit de 600.Daca are cineva recomandari pentru intretinere va rog sa-mi spuneti(sunt incepator) Acesta e banditul meu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Salut ma, te saluta alt incepator. Dar inainte de intretinere, intreaba cum se merge pe un motor. Sfaturi: 1.- nu lua pasager pana nu esti sigur pe tine, 2.- nu-i da accelaertie tare in curbe, in primele 10 minute de la plecare. Caucicul e rece si nu ai aderenta o sa derapezi foarte usor, mai ales daca afara e frig- sub 15 grade. 3.- ai grija la vant, te scoate de pe sosea ...mai ales daca esti in depasire si ai mai mult de 120. .... mai sunt multe de zis! 4. 5. s.a.m.d. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate