slabutzu Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Cu 3 luni in urma am achizitionat un Ij Planeta 5 (fosta motocicleta a lu' Kali pt cine cunoaste). Urmeaza sa o inscriu dar mai intai trebuie sa merg cu ea la RAR sa-i fac identificarea. Din pacate nu are comenzi (manetele de ambreaj si frana). Asa ca nu ma pot duce cu motorul la RAR fara comenzi. In consecinta apelez si eu la careva din voi care are un set de comenzi ce nu-i trebuie momentan (poate chiar le vinde) si poate sa mi le imprumute. Multumesc anticipat. PS: Poate stiti si pe cineva cu o remorca ca sa o pot duce pana acolo. Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 NU MERGE MOTORU? PT INDENTIFICARE NU-TI TREBE COMENZILE ,ALEA LA ITP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Aprilie 11, 2006 Autor Share Postat Aprilie 11, 2006 NU MERGE MOTORU? PT INDENTIFICARE NU-TI TREBE COMENZILE ,ALEA LA ITP Aha, nu stiam. E bine atunci. Dar sti pe cineva cu vre-un papuc sau vre-o remorca sa-mi duca motorul pana acolo si inapoi? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate