Iasibiker Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Cureaua nu urca pana sus in partea din fata. Presupun ca din cauza rolelor, ce role imi recomandati( ca si gramaj)si poate cineva imi explica si mie faza asta cu rolele ca ? Mam gandit sa ii pun la ambreiaj niste arcuri mai tari decat cele originale, este bine acest lucru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Cureaua nu urca pana sus in partea din fata. Presupun ca din cauza rolelor, ce role imi recomandati( ca si gramaj)si poate cineva imi explica si mie faza asta cu rolele ca ? Mam gandit sa ii pun la ambreiaj niste arcuri mai tari decat cele originale, este bine acest lucru? De care scarabeo ai? Presupunem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iasibiker Postat August 31, 2009 Autor Share Postat August 31, 2009 Scarabeo 50 din 97, scuze cam uitat sa mentionez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Deobicei cureaua nu urca pana sus , din cauza unei limitari . Cu orice role , cureaua ar trebui sa urce pana sus , ori mai repede , ori mai lent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iasibiker Postat August 31, 2009 Autor Share Postat August 31, 2009 Oke, oricum trebuie sa imi pun role, problema e ca nush ce gramaj. Pe cele care leam scos e sters orice marcaj de pe ele si sunt intro stare foarte proasta. Mesaj completat Am aflat, cele de originale sunt de 6,7 grame. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate