LOKI_46 Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Posesori de Srad uniti-va....hai sa ne vedem si sa ne cunoastem mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Posesori de Srad uniti-va....hai sa ne vedem si sa ne cunoastem mai bine... fa o propunere concreta<data ora locatie>ca daca incepem toti cu ele nu o sa mai iasa nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_k Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 dc vi cu ceva concret, ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 si cei care nu sunt din Bucuresti?Duce-ti cu voi un web cam si tinem legatura?!) pac pac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 interesant chiar ma gandeam ca ar fi interesanta o intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOKI_46 Postat Septembrie 3, 2009 Autor Share Postat Septembrie 3, 2009 pai pt inceput , putem sa ne vedem la Arc pe la 17.00 in sus...si de acolo vedem ce iese...numai bine . Ps : ce modele aveti?... A mea e 750 1998 si sunt f multumit de ea.I am schimbat si toba ( eu am luat una din tobele Rombo de le vinde Nasu pe topicul de Gixxere ) si face ca dracu.Numai de bine. Mesaj completat up ...azi..ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anndreea Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 hello...da-mi si mie un private dc se strange ceva eu o sa vin pe un srad de 600 din 97 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate