nore Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 salut baieti! sunt nou pe aici si am o intrebare la voi am gasit la un mos in curte un voshod(nu stiu ce model),dar mosu mi-a aratat o piesa paralelipipedica si mi-a zis ca are probleme cu ea ! am cautat pe aici si mi-am dat seama ca este vorba de asa numita "napolitana"(numele real nu-l stiu:( ) Intrebarea mea este:pot face rost de piesa aia?cat m-ar ajunge?...aaa! da cum sa-l conving pe mos sa o vanda ca nu e prea incantat de ideea asta:( cu stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 @nore...vezi ca avem topic mai sus dedicat voshodishtilor... "napolitana"-este componenta instalatiei electrice care primeste curent de la magnetou si il imparte consumatorilor...bobina,becuri etc... am un rus in obor care aduce piese si parca avea si napolitane...in jur de 5-6 sute de mii nu stiu exact...daca vrei ma interesez si iti zic... afla pe cat e instalatia 6V sau 12V??? si ce aprindere ai...originala de voshod pe 90W sau de minsk pe 65W? numai bine si fa si tu niste poze si punele aici sa o vedem si noi... bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nore Postat Septembrie 4, 2009 Autor Share Postat Septembrie 4, 2009 multam fain iuli (si pe mine ma cheama iuli ) ideea era ca vroiam sa stiu daca se mai gasesc asemenea piese. motocicleta inca nu este in posesia mea,si vroiam sa stiu daca are rost sa-l bat la cap pe mos,care nu prea se lasa induplecat ( oricum,am impresia ca pe tn mi-am permis sa te bag in lista de YM(Scz,dar am luat id-ul de la profil)..daca o sa intru in posesia motocicletei o sa te anunt ce si cum,si eventual sa ma ajuti iti multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate