schlitz Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Salutare.Am nevoie de un motor de srad , fara carburatoare as prefera. Cine ma poate ajuta, astept mesaj. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 nu prea gasesti,poate doar un norok chior,am un prieten care a cautat mult si bine,pana la urma a adus de afara luat de la un service cu 400 de euro in stare exceptionala,incearca cu cei care aduc motociclete la comanda desi este foarte riscant pentru ca ar trebui testata compresia inainte sa il iei ca sa fi sigur ca nu iei vreun motor obosit. app: ce ai patit la motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schlitz Postat Septembrie 6, 2009 Autor Share Postat Septembrie 6, 2009 nu prea gasesti,poate doar un norok chior,am un prieten care a cautat mult si bine,pana la urma a adus de afara luat de la un service cu 400 de euro in stare exceptionala,incearca cu cei care aduc motociclete la comanda desi este foarte riscant pentru ca ar trebui testata compresia inainte sa il iei ca sa fi sigur ca nu iei vreun motor obosit. app: ce ai patit la motor? Mi s-a rupt intinzatorul lantului de distributie...era la relanti cand s-a intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inu_46 Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Salut am eu motor de Suzuki gsxr 750 din `95 , 17 000 km suna.ma sa vb 0720 212 918 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate