Dobrescu Postat Februarie 4, 2004 Share Postat Februarie 4, 2004 Azi, 4 februarie la ora 19 ne vedem la FEVER. Toata lumea este invitata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Februarie 5, 2004 Share Postat Februarie 5, 2004 bine ca anunti si tu maine.... pune anunturi de marti, sa apucam toti sa le vedem... hai ca mercurea vitoare vin si subsemnatul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Februarie 5, 2004 Share Postat Februarie 5, 2004 Azi, 4 februarie la ora 19 ne vedem la FEVER. Toata lumea este invitata... Pai daca ne inviti....tu de ce nu apari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Februarie 5, 2004 Share Postat Februarie 5, 2004 Chiar asha, nu ai aparut ... ai tras tzeapa Oricum o fost super cool sa stii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Februarie 5, 2004 Autor Share Postat Februarie 5, 2004 Pavele, iar sari la bataie? Stii de ce nu am venit! Sorry Radule, dar am avut interviuri pentru mecanici moto pana la ora 11! Cand am sunat, voi tocmai plecati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate