Mr_ORL Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Revista este distribuita pe plan national, daca nu sau vandut ar trebui sa o mai gasesti la tarabe. Este pe site un tip care se ocupa cu distributia, pe pagina de contact.... ok..merci mult..la sf sapt cred ca le iau...am vaz mai sus ca are un capitol despre restaurat moto...mi se pare ca oricat de priceput ai fi, tot merita sa citesti ceva nou...laudabil...bv voua baieti, ca de vitezane cu look cat mai ciudat, masini cat mai bengoase si superstaruri care au dastea ne-am cam saturat unii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenfect Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Ai reusit sa achizitionezi revista ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 bravo baieti,succes. poate sscrieti mai mult despre motociclete. un articol despre VETERAMA pe cand?si despre celelelte targuri cu oltimere din europa? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenfect Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 bravo baieti,succes. poate sscrieti mai mult despre motociclete. un articol despre VETERAMA pe cand?si despre celelelte targuri cu oltimere din europa? B. Da, pai eu cred va fii ceva si despre Veterama, dar mai multe puteti afla in nr.3 http://www.veteran.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenfect Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 Salut, ..sper ca nu se considera publicitate, sunteti asteptat pe veteran forum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate