coolblue Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Acum ceva timp am cumparat un motor de MZ ES 175.Aveam nevoie pt un kart, dar se pare ca cel care mi-a trimis motorul mi-a tras teapa. Suruburile la motor nu erau, garnituri nu, instaltie electrica nu, segmenti nu, bucsa la biela nu, camasa la carburator mancata toata, plus multe alte piese .. ce sa mai spun, un dezastru. Acum intrebarea e alta, stiti pe cineva care ar putea sa refaca motorul ? sa-l faca functional? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Acum ceva timp am cumparat un motor de MZ ES 175.Aveam nevoie pt un kart, dar se pare ca cel care mi-a trimis motorul mi-a tras teapa. Suruburile la motor nu erau, garnituri nu, instaltie electrica nu, segmenti nu, bucsa la biela nu, camasa la carburator mancata toata, plus multe alte piese .. ce sa mai spun, un dezastru. Acum intrebarea e alta, stiti pe cineva care ar putea sa refaca motorul ? sa-l faca functional? Cu exceptia suruburilor daca nu-s piese nu poti face un motor functionabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coolblue Postat Septembrie 8, 2009 Autor Share Postat Septembrie 8, 2009 pai asta e ....eu ii dau motorul iar el sal faca comanda piese , reconditioneaza, iar la sfarsit ii dau banii pt tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate