Dane_Bad Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Lista pt JOI, ora 2o,3o : 1. Mihai 2. Misu spitzu 3. Ema 4. Cuki 5. Arpi 6. Unguru 7. Aron 8. AdiMare 9. Traorre 1o. Cristi 11. Dane 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Lista INCHISA pt JOI, ora 2o,3o : 1. Mihai 2. Misu spitzu 3. Ema 4. Cuki 5. Arpi 6. Unguru 7. Aron 8. AdiMare 9. Traorre 1o. Cristi 11. Dane 12. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Initial am crezut ca citesc topicu din 2009 dupa lista ) Daca se elibereaza un loc intru eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Gabi, ai jucat prea frumos data trecuta cu Aron ca sa nu joci si azi.Iti cedez locul, doar sa confirmi daca vii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Joaca linistit Radu ca pana la urma mi-am programat alt meci, mersi fain oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 O.K, here we go... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 4, 2012 Autor Share Postat Mai 4, 2012 luni ora 20-15 1 mihai 2 misu cuki cat porti la ghete ca vrea un prieten sa le cumpere si echipamentu mar interesa nu le dai ? sos ......lasaneeeee sa ne bucuram de fotbal ,hai o data la 6 luni si ii bine asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Luni: 1. Dane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 4.Radu P.S.Gata cu meciurile linistite, echilibrate si frumoase... De nervi n-am putut dormi pana la 2 noaptea... O zis nevasta a nu ma mai lasa la fotbal daca vin asa acasa !!! Adevarul ca sunt prea mari interese si valize...de-aia le punem asa la suflet !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 4, 2012 Autor Share Postat Mai 4, 2012 4.Radu P.S.Gata cu meciurile linistite, echilibrate si frumoase... De nervi n-am putut dormi pana la 2 noaptea... O zis nevasta a nu ma mai lasa la fotbal daca vin asa acasa !!! Adevarul ca sunt prea mari interese si valize...de-aia le punem asa la suflet !!! intrun cuvant .....sos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 4.Radu P.S.Gata cu meciurile linistite, echilibrate si frumoase... De nervi n-am putut dormi pana la 2 noaptea... O zis nevasta a nu ma mai lasa la fotbal daca vin asa acasa !!! Adevarul ca sunt prea mari interese si valize...de-aia le punem asa la suflet !!! A fost pe bani? Nushu ce va turati atata frate , data viitoare ca sa nu te enervezi poti sta in poarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 A fost pe bani? Nushu ce va turati atata frate , data viitoare ca sa nu te enervezi poti sta in poarta Dane, chiar a fost pe bani !!!Numai ca noi am platit !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Dane, chiar a fost pe bani !!!Numai ca noi am platit !!! De fapt da, ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 cuki cat porti la ghete ca vrea un prieten sa le cumpere si echipamentu mar interesa nu le dai ? sos ......lasaneeeee sa ne bucuram de fotbal ,hai o data la 6 luni si ii bine asa Parerea mea e ca, Cuki a pus ghetele de mult in cui... Nu m-as mira sa le si vanda pt ca mai nou el vine la fotbal doar pe hartie (lista). Sos, ai putea si tu sa le vinzi. Ai face multa lume fericita, crede-ma. Ok, in alta ordine de idei, meciul de joi, a fost un meci pe cinste!!! L-am savurat din plin. De data asta echipa noastra a functionat perfect. Am atacat si ne-am aparat cu toata echipa, ca un mecanism bine uns. Am marcat cu fundasii, am marcat din centrari spectaculoase, sa pasat mult, etc,etc... Deci jocul a avut cam de toate. Mi-e greu sa aleg un singur om dintre baietii mei pt titulatura de MAN OF THE GAME, asa ca ii voi aminti aici pe toti: Arpi, a facut din nou un meci perfect. Creste copilul asta in joc meci de meci. Bravo. Jos palaria pt Mihai & Mishu', pt ambitie si devotament. Bravo. AdiMare, stalpul apararii, a facut un joc fara greseala. Bravo. Pana si Cristi s-a integrat perfect in jocul de pase al echipei noastre. Bravo. Felicit inca o data TOATA ECHIPA !!! Lista deschisa pt LUNI, ora 2o,3o : 1. Mihai 2. Mishu' 3. Dane 4. Radu 5. Arpi 6. Unguru' 7. AdiMare 8. Aron 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 1. Mihai 2. Mishu' 3. Dane 4. Radu 5. Arpi 6. Unguru' 7. AdiMare 8. Aron 9. Ema 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey90 Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 1. Mihai 2. Mishu' 3. Dane 4. Radu 5. Arpi 6. Unguru' 7. AdiMare 8. Aron 9. Ema 1o.Joey 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 (editat) Parerea mea e ca, Cuki a pus ghetele de mult in cui... Nu m-as mira sa le si vanda pt ca mai nou el vine la fotbal doar pe hartie (lista). Sos, ai putea si tu sa le vinzi. Ai face multa lume fericita, crede-ma. Ok, in alta ordine de idei, meciul de joi, a fost un meci pe cinste!!! L-am savurat din plin. De data asta echipa noastra a functionat perfect. Am atacat si ne-am aparat cu toata echipa, ca un mecanism bine uns. Am marcat cu fundasii, am marcat din centrari spectaculoase, sa pasat mult, etc,etc... Deci jocul a avut cam de toate. Mi-e greu sa aleg un singur om dintre baietii mei pt titulatura de MAN OF THE GAME, asa ca ii voi aminti aici pe toti: Arpi, a facut din nou un meci perfect. Creste copilul asta in joc meci de meci. Bravo. Jos palaria pt Mihai & Mishu', pt ambitie si devotament. Bravo. AdiMare, stalpul apararii, a facut un joc fara greseala. Bravo. Pana si Cristi s-a integrat perfect in jocul de pase al echipei noastre. Bravo. Felicit inca o data TOATA ECHIPA !!! Lista deschisa pt LUNI, ora 2o,3o : 1. Mihai 2. Mishu' 3. Dane 4. Radu 5. Arpi 6. Unguru' 7. AdiMare 8. Aron 9. 1o. 11. 12. Aron, te-ai apucat de facultatea de Marketing sau de cea de Litere? Poti sa incepi si cu descriere meciului incepand de la vestiare... Prezent luni. Editat Mai 6, 2012 de adimicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 6, 2012 Autor Share Postat Mai 6, 2012 1. Mihai 2. Mishu' 3. Dane 4. Radu 5. Arpi 6. Unguru' 7. AdiMare 8. Aron 9. Ema 1o.Joey 11.adimicu 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 12.Gabi - Lista inchisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 7, 2012 Autor Share Postat Mai 7, 2012 (editat) 12.Gabi - Lista inchisa in sfarsit ai prins loc si tu misu o facut intindere si nu vine azi ........1 loc liber Editat Mai 6, 2012 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Vine RaduLautaru' azi in locul lui Mishu'. Deci: Lista inchisa pt LUNI, ora 2o,3o: 1. Mihai 2. Mishu' 3. Dane 4. Radu 5. Arpi 6. Unguru' 7. AdiMare 8. Aron 9. Ema 1o.Joey 11.adimicu 12.RaduLautaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Vine RaduLautaru' azi in locul lui Mishu'. Deci: Lista inchisa pt LUNI, ora 2o,3o: 1. Mihai 2. Mishu' 3. Dane 4. Radu 5. Arpi 6. Unguru' 7. AdiMare 8. Aron 9. Ema 1o.Joey 11.adimicu 12.RaduLautaru' Salutare, Aron, daca cineva se retrage sa ma anunti, vin eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Hai dedics ca te las eu in locu meu. 12.dedics lista inchisa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Hai dedics ca te las eu in locu meu. 12.dedics lista inchisa! Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Meci dezastruos luni. Imi accept partea mea de vina... Lista deschisa pt JOI, ora 2o,3o: 1. Arpi 2. Unguru' 3. AdiMare 4. Aron 5. 6. 7. 8. 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate