aronbmw Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 joi ......20-15 1mishu spitzu LISTA INCHISA (nu mai detaliez...) !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 11, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2013 luni.....ora 20-15 1.mihai 2.mishu spitzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Lista deschisa pt LUNI ora 20,15 :1. Mihai2. Mishu Shpitzu' 3. Aron 4. Traian 5. Popica 6. Seca 7. Alex 8. Sese 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey90 Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Lista deschisa pt LUNI ora 20,15 : 1. Mihai 2. Mishu Shpitzu' 3. Aron 4. Traian 5. Popica 6. Seca 7. Alex 8. Sese 9. Joey 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Lista deschisa pt LUNI ora 20,15 :1. Mihai2. Mishu Shpitzu' 3. Aron 4. Traian 5. Popica 6. Seca 7. Alex 8. Sese 9. Joey 1o.Zoli portaru' 11.Arpi 12.Adi LISTA INCHISA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 14, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2013 cu parere de rau anunt meciul de asta seara a fost ultimul pt mine , am pus ghetele in cui o perioada ,nu doresc sa mai joc bambilici si mistocareala cu anumite persoane ,cang vor reveni gasca veche la fotbal si vom juca fotbal de placere vor reveni ,distractie placuta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 Dupa cum ati observat, nu am mai postat si nici nu am mai deschis LISTA PT. FOTBAL de vreo 2 saptamani, pt k am inteles ca au fost niste divergente intre Mihai si Arpi pe terenul de joc... si Mihai sa suparat, etc... In schimb, am preferat sa las sa treaca un pic de timp sa se linisteasca apele, pt a evita niste commenturi si palavrageli inutile aici pe forum !!! Intre timp pe ferestrele voastre de Luni 20,3o si Joi 20,3o s-au jucat alte meciuri, si se vor mai juca, in cazul in care voi nu le mai vreti, dar momentan nu le-am dat inca la nimeni definitiv (ca si abonament), deci teoretic inca le puteti folosi... Bun intrebarea mea este: Cati dinte voi si cei vechi, care au inceput aceasta "traditie" acu' vreo 3-4 ani si cei noi care au aparut pe parcurs si intre timp ne-au devenit prieteni, mai doriti ca acest fenomen sa mai continuie ?!? Ar fi pacat sa se termine pt ca aproape de fiecare data a iesit cate un fotbal fain si neam distrat, am baut o bere dupa, am ras, am mai glumit..., etc... Mie mi-a placut tot timpul sa joc in compania voastra si sunt ferm convins, k si la multi altii..., cu mici exceptii, recunosc, pt ca de cateva ori nu a iesit distractia chiar asa pe cum ne asteptam, dar vrand nevrand usor-usor sa creat o "traditie" si asta conteaza. Eu pesonal imi doresc , ca aceasta "traditie" sa continuie si sa ne vedem in continuare luni si joi pt a juca fotbal..., dar trebuie sa recunosc, k nu stiu din ce motive in ultima perioada Lista de Fotbal a fost asa cam trasa de par... Adica in ziua jocului erau 1-2 persoane pe lista..., si nici asta nu e ok. Deci... Doresc un raspuns de la cei care au jucat mai mult sau mai putin cu noi, lunea si joia: SA MAI SE MAI TINA SAU NU FOTBALUL ?!? ps: Nu este absolut nici o problema daca renuntati la aceste ferestre, dar pt mine este foarte important sa stiu ce fac in continuarea... Le mai tin sau le dau la altii? Multumesc. O zi faina tuturor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vryo Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Eu cred ca merg pe varianta sa frecventez jocul cu voi. Cu timpul voi aduce oameni de completare cand va fi nevoie. Imi place sa joc fotbal atat timp cat este distractie si nu nervi sau certuri. De asemenea imi place sa fiu pe teren cand se joaca pase si cu cel mai slab om de pe teren fara sa se tina cont de slabiciunea sau bunaciunea lui. Daca tineti cont de mesajul meu, aveti nevoie de mine, aveti nevoie sa incerc sa aduc oameni pentru completare, atunci vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2013 (editat) io si mishu spitzu suntem pentru fotbal stii bine aron dar daca nu ne strangem cei care venim de placere si o sa vina persoane care victoria inseamna tot si fac misto de alti care nu stiu fotbal cat ei ,atunci io mai bine ma duc sa alerg sau sa inot ...................io vreau sa vad daca cuki, radu,adimare ,adi micu ,nasu,radu lautaru,cristi ,dane bad ,unguru,dedics,ema ,viorel ,marius ,loza , si multi alti o sa revina atunci facem fotbal daca nu imi pare rau si motive pt care fac pauza le vei auzi personal de la mine cand ne vedem .......... Editat Ianuarie 24, 2013 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 (editat) Buna domnilor "motorbicikli"-sti, Se pare ca scapasem multe in ultima vreme de cand nu am mai frecventat terenul si forumul. Ieri cand i-am scris la Aron si l-am rugat sa ma treaca pe lista nu stiam de ce mi-a spus "vb maine".Una ca alta, eu vreau sa mai vin si in ciuda absentei mele din ultimele doua luni, planuiam sa imi reiau activitatea cu o frecventa cat mai constanta.Eu sper sa ne vedem pe teren cat de curand. Cu respect, Dedics. Editat Ianuarie 28, 2013 de dedics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2013 sa vedem daca resuscitam cumva fotbalul si mai avem loc in program la aron joi 20-15 1.mihai 2.mishu spitzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Din februarie vin si io, da' vin hotarat si constant ca pe vremuri...Aroane ar fi bine sa dublezi stocurile de bere ca se reintoarce trupa veche (sau era Vama Veche oare...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Lista deschisa pt JOI, ora 2o,15 : 1. Mihai2. Mishu Shpitzu' 3. Aron 4. Cipri-Dog 5. 6. 7. 8. 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 (editat) Lista deschisa pt JOI, ora 2o,15 : 1. Mihai2. Mishu Shpitzu' 3. Aron 4. Cipri-Dog 5. 6. 7. 8. 9. 1o. 11. 12. a intervenit ceva din pacate, nu pot veni, desi mi-ar fi placut foarte mult. Spor la joc daca totusi va adunati pana la urma! Lista deschisa pt JOI, ora 2o,15 : Editat Ianuarie 31, 2013 de dedics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2013 din pacate fotbalul o intrat in moarte clinica ,asa ca mai incercam joia viitoare si daca nici atunci nu reusim sa ne strangem o lasam balta , au fost 3 ani juma frumosi pt mine si poate si pt alti nu inteleg ce sa intamplat acuma dar toti au incetetat a veni ...........sa vedem daca mai incercam o data joi viitoare 1.mihai 2.mishu spitzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Intrebare intrebatoare, pt cei care ar mai veni... nu putem muta joia asta pe luni? Joi e cam incomod, pentru mine cel putin. Mai este cineva cine poate veni luni in loc la joi? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 din pacate fotbalul o intrat in moarte clinica ,asa ca mai incercam joia viitoare si daca nici atunci nu reusim sa ne strangem o lasam balta , au fost 3 ani juma frumosi pt mine si poate si pt alti nu inteleg ce sa intamplat acuma dar toti au incetetat a veni ...........sa vedem daca mai incercam o data joi viitoare 1.mihai 2.mishu spitzu salut, acelasi lucru il doresc si eu, mihai: sa ne simtim bine la fotbal. nu ambitii, nu bataie de joc, nu nervi. ma inscriu joi, daca se va tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Lista deschisa pt JOI, ora 20,3o : 1. Mihai2. Mishu' Shpitzu' 3. Adimicu' 4. Aron 5. 6. 7. 8. 9. 1o. 11. 12. ps: Cuki, Radu..., e FEBRUARIE... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 1. Mihai2. Mishu' Shpitzu' 3. Adimicu' 4. Aron 5. Sergiulica 6. 7. 8. 9. 1o. 11. 12. ne vedem joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Hai ca incet-incet lista prinde contur... Asteptam si ceilalti "veterani" sa confirme prezenta... Lista deschisa pt JOI, ora 20,3o : 1. Mihai2. Mishu' Shpitzu' 3. Adimicu' 4. Aron 5. Sergiulica 6. Loaza 7. Fola 8. 9. 1o. 11. 12. ps: Cuki, Radu..., e FEBRUARIE... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Lista deschisa pt JOI, ora 20,3o : 1. Mihai2. Mishu' Shpitzu' 3. Adimicu' 4. Aron 5. Sergiulica 6. Loaza 7. Fola 8. Ema 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Februarie 6, 2013 Autor Share Postat Februarie 6, 2013 io am reusit sa fac otita asa daca nu imi revin pana maine cred ca voi sta in poarta dar tot vin........aduc si aparatul foto deci sa va lustruiti bocanci si pt uni sa ii curatati de praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Lista deschisa pt JOI, ora 20,3o : 1. Mihai2. Mishu' Shpitzu' 3. Adimicu' 4. Aron 5. Sergiulica 6. Loaza 7. Fola 8. Ema 9. Radu 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 (editat) Lista deschisa pt JOI, ora 20,3o : 1. Mihai2. Mishu' Shpitzu' 3. Adimicu' 4. Aron 5. Sergiulica 6. Loaza 7. Fola 8. Ema 9. Radu 1o.Alin 11.Alex 12.Nasu' ps1: LISTA INCHISA !!! (Dumnezo' cu mila...) )) ps2: Cuki o ramas din nou in stadiul de proiect... ;P Editat Februarie 7, 2013 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Februarie 7, 2013 Autor Share Postat Februarie 7, 2013 Stai ba ca momentan maseaua mi-i in faza de proiect. Eu confirm saptamana viitoare, cand se deschide lista io mi-s primu tare vreu sa vad asta ...... lista pt joia viitoaren 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate