aronbmw Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Foarte tare filmarea..., cu Sos actorul principal... Lista deschisa pt JOI, ora 20,3o : 1. Mihai 2. Shpitzu' 3. Sos ?????????? 4. Aron 5. 6. 7. 8. 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 3.sos ( pozitie confirmata) 3.sos ( pozitie confirmata) faza din minutul 1:36 -1 : 38 e buna de pus ca si generic pe orice televiziune cu profil sportiv. mai rar asa gol . oricum superba compilatia si fundalul sonor foarte inspirat ales. la urmatoarea filmare poti pune acest fundal sonor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 Foarte tare filmarea..., cu Sos actorul principal... Lista deschisa pt JOI, ora 20,3o : 1. Mihai 2. Shpitzu' 3. Sos ?????????? 4. Aron 5. Cristi Pop 6. 7. 8. 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Lista deschisa pt JOI, ora 20,3o : 1. Mihai 2. Shpitzu' 3. Sos ?????????? 4. Aron 5. Cristi Pop 6. Bogdan 7. 8. 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey90 Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 7.Joey 8.Joey2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 10.Gabi Hahahahahaha foarte tare filmuletu Mitza, acuma l-am vizionat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Prezent. +nasu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 (editat) 12. Ema Editat Ianuarie 15, 2014 de WithTheDawn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 13.Radu...Just kidding, dar daca mai vine unul poate suntem 14 si la 3 ore de fugit se imparte la mai multi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 15, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 16, 2014 Share Postat Ianuarie 16, 2014 Lista deschisa pt JOI, ora 20,3o : 1. Mihai 2. Radu 3. Sos ?????????? 4. Aron 5. Cristi Pop 6. Bogdan 7. Joey 8. prieten Joey 9. Adimicu' 1o.Gabi 11.Nasu 12.Ema LISTA INCHISA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vryo Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 + Me (Viorel) in case Baieti, multumesc mult pentru ca mi-ati oferit prilejul sa va cunosc si sa am ocazia de a participa la fotbal alaturi de voi. Cred ca este timpul sa imi pun ghetele in cui pentru o perioada buna. Daca am ranit sau jignit pe cineva, imi cer scuze. Success la fotbal (have fun) si in viata Cheer, Viorel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2014 Viorel nu cred ca ai suparat tu pe cineva mai mult ca toti supararile si nervii raman pe teren .....doar ii fotbal de placere . Te asteptam la revenire cât mai repede 1.mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 si io zic la fel data vitoare nu mai joci cu aron in echipa si o sa fie bine 2.sos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 22, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2014 3. mishu spitu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 nah ......phutui trebe sa ma scot de pe lista ca o intervenit ceva si tre musai sa plec din cluj. ramane sa recuperez saptamana viitoare 1.mihai 2.misu spitu 3 4 . . . . . . . .. 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 (editat) Lista deschisa pt AZI 23.01.2014, ora 20,3o : 1. Mihai 2. Shpitzu' 3. Aron 4. Traian 5. Rares portaru' 6. 7. ----- 8. ----- 9. ----- 1o. ----- 11. ----- 12.----- PS : Pozitiile de la 7-12 sunt ocupate (vine o alta echipa si jucam impotriva lor) , deci mai este 1 loc liber (pozitia 6). Editat Ianuarie 23, 2014 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 + Me (Viorel) in case Baieti, multumesc mult pentru ca mi-ati oferit prilejul sa va cunosc si sa am ocazia de a participa la fotbal alaturi de voi. Cred ca este timpul sa imi pun ghetele in cui pentru o perioada buna. Daca am ranit sau jignit pe cineva, imi cer scuze. Success la fotbal (have fun) si in viata Cheer, Viorel Viorel, eu zic sa nu te superi pentru atata. Nu esti nici primu si nici ultimu care s-a scandalizat sau s-a suparat pe terenu asta. Da in general dupa ce se termina meciu ne trece Mai da-i macar o sansa si hai si joia viitoare, poate tonusu va fi altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blaking Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 http://insidetipsters.com best betting prediction website! yesterday's free tip was a win! Today it was a WIN TOO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2014 lista pt joi 1 mihai 2 mishu spitzu vreemmmm zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 (editat) . vreemmmm zapada Daca voi enduristii vreti zapada...atunci noi chopperistii vrem bere.... In principiu vin joi deci 3.Radu Pt Viorel - Noi ne-am obisnuit deja cu cate un guru (adica o gura mare) pe terenul de fotbal.De-ai vedea cum striga Dan Petrescu n-ai veni nici la antrenamente...De-aia ne pasa, da-aia are jocul miza.Ca toti vrem sa castigam.... Editat Ianuarie 24, 2014 de motoradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 http://insidetipsters.com IS THE BEST BETTING PREDICTION WEBSITE WITH OVER 75% ACCURACY! REGISTRATION FREE! JOIN NOW!!! ce-i cu ciudatu asta care ne bantuie pe aicea ? ia sa vedem un nenea moderator ca ia masuri impotriva spamerului nu ca ne-ar interesa catusi de putin .... dar sa revenim la oile noastre 4.sos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 5. Aron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 6. Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate