SspBike Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Va e lene sa dati "copy" "paste" ? Lista deschisa pt Luni: 1. Radu 2. Mitza' 3. Cuki 4. Buru 5. Bogdan 6. Sebi 7. Gabi 8. Autosos 9. Gaby 10. Fratele lui Gaby 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 (editat) Lista deschisa pt Luni: 1. Radu 2. Mitza' 3. Cuki 4. Buru 5. Bogdan 6. Sebi 7. Gabi#2 8. Paul 9. Gabi 10. Putoarea agresiva aka. Sos 11.Aron 12. Mai este 1 loc liber !!! ps: ne vedem luni la 2o,3o la TEREN !!! Editat Octombrie 29, 2010 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 P.S. Nu mai joc nicodata cu Radu in echipa! Mesaj completat P.S. Nu mai joc nicodata cu Radu in echipa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 cucki , iar te legi de (cuvant urat) me ? n-ai ce lucra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Octombrie 29, 2010 Autor Share Postat Octombrie 29, 2010 hmmm....sa inteleg ca te-ai denumit (cuvant urat)??? glumesc domnu, glumim pe teren, glumim pe forum, glumim in vestiar...totusi jucam de atata vreme si pana acuma la atata testosteron nimeni nu o sarit cu succes la gatu altuia... asta inseamna ca suntem cei mai fair-play sportivi vedem luni ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Eu nu am avut niciodata probleme sa joc cu oricine in echipa.Dar, Seby77, daca tu consideri ca ai juca mai relaxat cu mine ca adversar, e OK pentru mine. Eu la fel de mult imi doresc victoria...Deci...Succesuri la toti!!! Mesaj completat Lista deschisa pt Luni: 1. Radu 2. Mitza' 3. Cuki 4. Buru 5. Bogdan 6. Sebi 7. Gabi#2 8. Paul 9. Gabi 10.Cristi-AutoSos 11.Aron 12. Mai este 1 loc liber !!! ps: ne vedem luni la 2o,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
era Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Eu nu am avut niciodata probleme sa joc cu oricine in echipa.Dar, Seby77, daca tu consideri ca ai juca mai relaxat cu mine ca adversar, e OK pentru mine. Eu la fel de mult imi doresc victoria...Deci...Succesuri la toti!!!Mesaj completat Lista deschisa pt Luni: 1. Radu 2. Mitza' 3. Cuki 4. Buru 5. Bogdan 6. Sebi 7. Gabi#2 8. Paul 9. Gabi 10.Cristi-AutoSos 11.Aron 12.DOG Mai este 1 loc liber !!! ps: ne vedem luni la 2o,3o la TEREN !!! Mesaj completat Eu nu am avut niciodata probleme sa joc cu oricine in echipa.Dar, Seby77, daca tu consideri ca ai juca mai relaxat cu mine ca adversar, e OK pentru mine. Eu la fel de mult imi doresc victoria...Deci...Succesuri la toti!!!Mesaj completat Lista deschisa pt Luni: 1. Radu 2. Mitza' 3. Cuki 4. Buru 5. Bogdan 6. Sebi 7. Gabi#2 8. Paul 9. Gabi 10.Cristi-AutoSos 11.Aron 12.DOG nu mai este 1 loc liber )))))) ps: ne vedem luni la 2o,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Ba cred k va uitatzi prea mult la GSP TV, k numa' acolo se lupta astia in declaratzii, inainte de fiecare derby. Ne vedem luni, pe "lutzerna" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Cea mai mare tiganiada de meci... Echipe dezechilibrate total... Orgolii mai mari ca niciodata... Eu un mare tampit...Scuze Radu dar mi-a trecut 100% ! Echipa cea slaba a castigat! P.S. Propun alegerea echipelor aici dupa inchiderea listei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 1, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2010 deacord facem echipele aci cand ii gata lista .....cum facem tic tac un singur vinovat ii pt meciu de azi oare se simte pt joi 1 aka io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Am uitat ceva important. Va place sau nu, SOS a fost spectacol azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
era Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Am uitat ceva important. Va place sau nu, SOS a fost spectacol azi! 9,764 ca la barna pt SOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 ma bucur ca cei de la televiziune au fost acolo prezenti pentru a imortaliza una din cele mai spectaculoase faze petrecute pe terenul floresti arenna de cand se joaca fotbal pe acest gazon : iata faza : in rolul lui Costea .....io ( sa-mi fuck una ... ce modest is ) , in rolul lui Dina .... cuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 1. Mitza 2. Cuki 3. Buru 4. Traian 5. Ema 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 1. Mitza 2. Cuki 3. Buru 4. Traian 5. Ema 6. Aron 7. 8. 9. 10. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Joi: 1. Mitza 2. Cuki 3. Buru 4. Traian 5. Ema 6. Aron 7. Radu 8. 9. 10. 11. 12. Sebi, si mie mi-a trecut. Mi-a facut nevasta un masaj la glezne...Mai bine nu ne mai enervam, ca ai vazut ce rau jucam dup-aia... In mod normal trebuia sa va batem la vreo 3-4 goluri diferenta, da' Traore(Autosos) si-a crescut cota la 6 milioane si a inceput sa dea calcaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Joi:1. Mitza 2. Cuki 3. Buru 4. Traian 5. Ema 6. Aron 7. Radu 8.adimicu 9.adimicu2 10. 11. 12. Sebi, si mie mi-a trecut. Mi-a facut nevasta un masaj la glezne...Mai bine nu ne mai enervam, ca ai vazut ce rau jucam dup-aia... In mod normal trebuia sa va batem la vreo 3-4 goluri diferenta, da' Traore(Autosos) si-a crescut cota la 6 milioane si a inceput sa dea calcaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 (editat) 1. Mitza 2. Cuki 3. Buru 4. Traian 5. Ema 6. Aron 7. Radu 8.adimicu 9.adimicu2 10.Gabi 11.Paul 12. Eu propun sa incepem meciu de la si jumate Cei care vin dupa noi nu se strang la ora fixa, deci jucam mai mult fotbal. Editat Noiembrie 2, 2010 de gabibyte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 12. io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Lista inchisa. Incercati sa faceti echipele aici? Sa vedem ce iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 3, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2010 Lista inchisa. Incercati sa faceti echipele aici? Sa vedem ce iese. dupa cum urmeaza echipa 1 aron ,sos (ca ii randu lui aron sa il aleaga pe sos ) echipa 2 cuki .... aron si cuki alegeti voi ca si de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 de cand joaca Radu la echipa portocalie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 3, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2010 (editat) Echipa albastra: Aron, Sos, adimicu2, Ema, Mitza, Gabi. Echipa Portocalie: Cuki, Buru, Traian, Paul, adimicu, Radu asa ramane ....lunea viitoare aron face echipele ...cred ca ii coret facuta si echilibrata ps dar sigur aron o sa aiba ceva de comentat ok? Editat Noiembrie 3, 2010 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 (editat) Is destul de echilibrate echipele...Cred ca se va ajunge la penalty-uri Oricum noi jucam sa dam burtile jos, nu? Asta era scopul principal... P.S. Cuki, ne intalnim diseara la antrenament si sa stabilim tactica , numele, culorile si imnul echipei .Putem mirosi si a bere, ca doar nu jucam la Steaua Editat Noiembrie 3, 2010 de motoradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 3, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2010 acuma ca ai spus tu, si dupa faza de luni nu cred ca o sa aiba prea multe de comentat amin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate