adimicu Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Prezent joi. Incep recuperarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 8. prezent JOI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Lista pt AZI : 1. Cuki 2. Buru 3. Sebi 4. Aron 5. Ema 6. Radu 7. Adimicu 8. Bogdan 9. 1o. 11. 12. MAI SUNT 4 LOCURI LIBERE !!! (grabitzi-va) ps: ne vedem diseara la 19,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 (editat) prezent numa paul 9. Paul Editat Decembrie 2, 2010 de gabibyte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Buru, ce-ti mai fac prietenii ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Buru, ce-ti mai fac prietenii ??? Buru nu intra pe forum P.S. Vreau aproximativ aceeasi echipa ca luni. Vreau revansa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 (editat) luni 1 io 2 fola 3 cuki 4 buru 5 Floralp Editat Decembrie 2, 2010 de floralp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 luni 1 io 2 fola 3 cuki 4 buru 5 Floralp 6 Dedics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Luni 6.12.2010 1. Mihai 2. Fola 3. Cuki 4. Buru 5. Floralp 6. Dedics 7. Sebi 8. Gabi 9. 10. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Luni 6.12.2010 1. Mihai 2. Fola 3. Cuki 4. Buru 5. Floralp 6. Dedics 7. Sebi 8. Gabi 9. Aron 10. 11. 12. ps: scuze Bogdan, sper k nu te-ai suparat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Luni 6.12.2010 1. Mihai 2. Fola 3. Cuki 4. Buru 5. Floralp 6. Dedics 7. Sebi 8. Gabi 9. Aron 10.Radu 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 1. Mihai 2. Fola 3. Cuki 4. Buru 5. Floralp 6. Dedics 7. Sebi 8. Gabi 9. Aron 10.Radu 11. Ema 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 12.Bogdan PS Stai linistit Aron. Nu e ala motiv de suparare. Am inteles ceea ce ai vrut sa zici. Fara suparare... Dar jucam in echipe diferite de acuma. LISTA INCHISA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Imi permiteti o echipa? 1. Mihai 2. Fola 3. Aron 4. Radu 5. Floralp 6. Dedics 7. Sebi 8. Gabi 9. Cuki 10.Buru 11. Ema 12. Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Decembrie 3, 2010 Autor Share Postat Decembrie 3, 2010 Imi permiteti o echipa? 1. Mihai 2. Fola 3. Aron 4. Radu 5. Floralp 6. Dedics 7. Sebi 8. Gabi 9. Cuki 10.Buru 11. Ema 12. Bogdan cam asat cred ca fi configuratia.... de curios sebi ai obtinut razbunarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Decembrie 3, 2010 Autor Share Postat Decembrie 3, 2010 mah avantajul o fost de....am oprit numaratoarea la 10...o luat gol aron si cu curu, i-am facut de ras luni revansa cu forte proaspete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 (editat) Echipele is OK, cu o singura modificare - Ema era la albastrii de cand jucam, asa ca ar trebui sa facem o rocada cu altcineva- Floralp sau ... Editat Decembrie 4, 2010 de motoradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Echipele is OK, cu o singura modificare - Ema era la albastrii de cand jucam, asa ca ar trebui sa facem o rocada cu altcineva- Floralp sau ... E ok si la voi. Eu m-am gandit sa fie echilibrat cat de cat. Cu Floralp la noi, va batem rau de tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 De fapt tactica voastra era sa ne lasati fara aparare... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Echipele is aproape super ok..., mai trebe doar o mica modificare: Ema la noi , Fola la voi. Ceva de genu: 1. Mihai 2. Ema 3. Aron 4. Radu 5. Floralp 6. Dedics 7. Sebi 8. Gabi 9. Cuki 10.Buru 11. Fola 12. Bogdan No si daca Florin ii fecior de treaba si sta tat meciu' in poarta, apoi batem la voi k la urs... Doamne'Ajuta-Ne !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 echipele nu is echilibrate deloc...va fi un meci in care echipa care va castiga, o va face la scor mare.dar cum cativa jucatori nu mai doresc sa joace cu aron in echipa, soarta meciului ramane un mister. Ori ori, echilibrat nu cred ca va fi nicidecum Da unde-i dezechilibru domnu' Cuki, exprima-te...?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 echipele nu is echilibrate deloc...va fi un meci in care echipa care va castiga, o va face la scor mare.dar cum cativa jucatori nu mai doresc sa joace cu aron in echipa, soarta meciului ramane un mister. Ori ori, echilibrat nu cred ca va fi nicidecum Cuki, relax. Vom castiga azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Va batem noi cu 1-0 aplicand schema clasica a lui Aron : "doua atingeri" .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Felicitari pentru acest meci tuturor. Cred ca a fost cel mai echilibrat si aprins meci de cand vin eu! Rezultatul nu a contat deloc la sfarsit. Toata lumea a dat tot ce a putut. P.S. Radu, m-am enervat pe tine fix 30 secunde. Mai e un pic si vom fi prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Decembrie 6, 2010 Autor Share Postat Decembrie 6, 2010 lista pt joi 1. mihai 2. emil soryy baieti am jucat ca o cizma azi ...in rest ei o fost un pic mai buni dar exista si data viitoare .....deci joi vreau revansa ,daca ma simnt mai bine sigur dau tot din ce pot io fizic si nu tactic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate