chrystyanyty Postat Aprilie 29, 2006 Autor Share Postat Aprilie 29, 2006 Tobele alea sunt reconditionate sau au fost bine pastrate? dc sunt reconditionate unde le-ai nichelat? asa le-am luat, nichelul e original pe ele si arata binishor de aproape cea din stanga e reparata acolo unde loveste pedal...asta e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 (editat) mai chrystyanyty!!! asta-i foarte frumos! mai tin minte cand am avut si eu IJ...ce bucuros am fost, cand am facut cate-o tura prin oras... multa bafta la ea, i-mi place foarte mult! Editat Aprilie 30, 2006 de bh99mes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Aprilie 30, 2006 Autor Share Postat Aprilie 30, 2006 multumesc bh pot sa spun ca stiu cum e, ca tocmai azi am scos-o si m-am plimbat putin cu ea prin spatele blocului mai am putin de reglat la ea si gataaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 foarte frumos cred ca o sa facem schimb de experienta , si eu am achizitionat unul de curind si am intrat cu el in reparatii la atelierul lui iuian epoca. la fel vreau sa ii pastrez forma originala fara modificari. rotile la fel o sa le fac si eu , in schimb tobele o sa le vopsesc cu vopsea neagra termo rezistenta. cauciucuri de 19 de unde faci rost?? eu o sa achizitionez un kit de electronic astfel incit sa scap de reglajul aprinderii e cam scump dar ce nu face omul sa scape de stress. din pacate nu am aparat foto , dar am o rugaminte daca ai aparat sa faci ceva poze mai multe cu prim planul motorului sa vad cum se prinde cit mai corect carburatorul si restul pieselor , te rog cit mai aproape. id meu de yahoo mess este don_rados. multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 frumos sa ai grija si tu dar si de el asfalt uscat!!salutari cu faru' daca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate