Lutzifer Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Azi 20.09.09 am facut o plimbare de 200 km , a fost o iesire " in familie " pentru ca am fost eu pe TransALP , Atti cu Moni pe TransALP si tata pe Scarabeo. Destinatia a fost localitatea TOC , de pe Valea Muresului la 100 km de Arad. Am mers pana la un prieten de`a lui tata. ( dar el nu a mai fost acolo A plecat deja spre ARAD. Sta acolo doar la sfarsit de saptamana ) Asa ca am facut cateva poze si ne-am intors spre casa. Ne-am bagat si pe la Baile Lopova sa luam apa minerala de la izvor. Am dus cu noi cateva sticle la 2L. In Sambateni ne-am mai oprit la un prieten tot de`a lui tata , dar binenteles ca nici el nu a fost acasa. Asta a fost o plimbare noastra de Duminica ... Aici se pot vedea Pozele Un scurt SlideShow ... SlideShow de pe MotoTube si TriluLilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 mai,dar mai e baubila posirca aia de apa?Mie mi-a venit sa vomit dupa prima gura e un izvor secat si vai de capul lui.Am dus acasa un bidon cu apa din aia,nu l-am baut si am udat florile cu ea,s-au uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 21, 2009 Autor Share Postat Septembrie 21, 2009 (editat) mai,dar mai e baubila posirca aia de apa?Mie mi-a venit sa vomit dupa prima gurae un izvor secat si vai de capul lui.Am dus acasa un bidon cu apa din aia,nu l-am baut si am udat florile cu ea,s-au uscat. Ii buna da , chiar foarte buna ! Numa ceva destepti au astupat scurgerea si se umple cu apa unde ii izvorul. Se poate lua din 3 locuri apa. De la " ursi " de aici de unde am luat noi acuma si de pe camp. Daca tie nu iti place apa nu inseamna ca nu-i buna ... mai am prieteni care o gusta si zic ca nu le place gustu de fier. Asta e Mai am cateva poze ... Editat Septembrie 21, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Azi 20.09.09 am facut o plimbare de 200 km , a fost o iesire " in familie " pentru ca am fost eu pe TransALP , Atti cu Moni pe TransALP si tata pe Scarabeo. vad ca s-a mai nivelat straduta asta, cand am fost eu era balastiera nu strada, mie mi-a placut, dar problema a fost ptr Paul cu GSXR-ul in spatele meu De cat e scuterul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 21, 2009 Autor Share Postat Septembrie 21, 2009 (editat) De cat e scuterul ? Aprilia Scarabeo de 150cc, 4 timpi. Ii tare fain , roti mari , nu scutura , merge foarte frumos , ii comod, consum mediu de 3L la 100 km. Poti merge afara 80-90 km/h frumos. Chiar si cu 100 km/h. Viteva maxima undeva la 120-130 km/h. PS: Apropo de consum , am ramas surprins la TransALP ca mi-a iesit consum de 4,5L la 100 km . Am facut 200 km cu 9 L. De aia am ramas surprins ca eu pana acuma nu am fost afara din oras singur si fara lazi laterale. Fiecare baga aprox 0.5 L la 100 km. ( pasagera si lazile laterale ) Editat Septembrie 21, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate