legally_blonde Postat Septembrie 21, 2009 Autor Share Postat Septembrie 21, 2009 tu tii cu ursu? sper ca nu era un compliment...adik nu esti un oarecare, un ala comun...ci un om pe care nu il poti confunda niciodata/unic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 felicitari , foarte frumos traseul , ne`am intalnit @ popasul acela unde a`tzi mancat pana`n Sacele ,nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 cine e motoristul din a doua poza,din dreapta lu' sonea? te crap nevasta din 2 motive. 1 intrebi de barbati cand sti ca sta ma raneste 2 simt ca dragostea noastra se duce dracului io nu-mi amintesc sa-l fi vazut la dacorum........ Normal aveai ochii doar pt mine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 24, 2009 Autor Share Postat Septembrie 24, 2009 felicitari , foarte frumos traseul , ne`am intalnit @ popasul acela unde a`tzi mancat pana`n Sacele ,nu ? aham ...noi eram ca probabil nu au fost pream ulte fete in ziua aia pe traseu doar blonda nebuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 blonda nebuna , oh da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Septembrie 28, 2009 Autor Share Postat Septembrie 28, 2009 blonda nebuna , oh da daa..ce cu peripetii a fost si duminica asta.....de fapt si in sambata, cand am reusit sa o trosnesc la intrarea in bikers...de pe loc asa nush cu draq..mi-a cazut trosc....bien ca nu era lume ca murea de rusine. acu pot sa zic ca mi se pare funny ))))) voi pe unde ati fost wd asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 ploiesti cheia sacele -<--- am vrut sa ne ducem pe siriu dar ne.am trezit foarte tarziu si pe @ 13:00 ne.am pus @ drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inefabilul220 Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 ...superba zona Cheia... Am fost shi eu weekendul ala intr-o plimbare de la Azuga-Sacele-Muntele Rosu-Cheia-Maneciu shi RETUR!!!...singurel cu un CBR F3. CBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate