krong28 Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Vreau sa ma duc sambata 26.09.2009 pana la Sibiu, pe valea Oltului! Suntem 3...da' parca ar mai incapea cativa! Viteza de croaziera de bun simt.....horatam! Plecarea dimineata...zic io inainte de 8am....locatia de start...hotaram(oricum ne putem aduna pe traseu)! Intoarcerea in Buc pe seara...sper sa intram in Buc inainte de a se lasa intunericul(urasc sa merg noaptea in afara orasului)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDude Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Eu m-as baga. Intalnirea la 8 la Praktiker din Militari? V-ar interesa varianta de a face dreapta inainte de Sibiu si roata prin Fagaras-Brasov-Cheia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 25, 2009 Autor Share Postat Septembrie 25, 2009 Eu m-as baga. Intalnirea la 8 la Praktiker din Militari? V-ar interesa varianta de a face dreapta inainte de Sibiu si roata prin Fagaras-Brasov-Cheia? Pai ....io as vrea sa stam o tara in Sibiu....ca d'aia plecam asa dimineata! Si fireste ca varianta cu Brasov-Cheia imi surade! Mesaj completat Se amana plimbarea spre Sibiu...maine la 8:30-9am plecam din Mc Otopeni plecam spre Brasov! Care-i interesat...sa vina!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate