dromamobilu Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Deoarece sunt invatacel pt categoria A, nu am mers foarte departe de casa. NU am mai luat pe nimeni cu mine pentru ca nu am vrut sa ii ( sau il ) incurc si sa stea dupa mine. A fost super si sper sa reusesc sa ies in fiecare weekend. Iesirea a fost in Floresti ( langa Cluj ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil75 Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Deoarece sunt invatacel pt categoria A, nu am mers foarte departe de casa. NU am mai luat pe nimeni cu mine pentru ca nu am vrut sa ii ( sau il ) incurc si sa stea dupa mine. A fost super si sper sa reusesc sa ies in fiecare weekend. Iesirea a fost in Floresti ( langa Cluj ) Salut, Felicitari pentru prima iesire. Data viitoare sa-ti iei macar un tovaras cu tine pe coclauri, e mai sigur. N-ai sa incurci pe nimeni. Salutari si la multe ture!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Septembrie 28, 2009 Autor Share Postat Septembrie 28, 2009 multzam fain de urari si de sfaturi. adevarul e ca in unele momente ma intrebam daca se intampla nush ce....ce fac? ( ca la telefon pana explic io cuiva pe unde sunt...) data aviatoare o sa iau pe cineva cu mine, poate mai invatz de la el una alta. hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate