sailordana8 Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) Ieri am dat o raita intr-un loc unde vroiam de mult sa ajungem dar nu prea am apucat. Las pozele sa vorbeasca. Oricum ca loc foarte frumos si interesant, dar ma asteptam sa fie un pic...altfel. Nu ma intrebati cum, doar altfel Editat Septembrie 28, 2009 de sailordana8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 vai cata lume, cred ca "altfel" era daca era pustiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Septembrie 28, 2009 Autor Share Postat Septembrie 28, 2009 vai cata lume, cred ca "altfel" era daca era pustiu S-ar putea sa ai dreptate...oricum veneau si plecau in valuri Si nici nu stiau sa iasa cu masinile din pietrisul ala din parcare Mesaj completat Ieri am dat o raita intr-un loc unde vroiam de mult sa ajungem dar nu prea am apucat.Las pozele sa vorbeasca. Oricum ca loc foarte frumos si interesant, dar ma asteptam sa fie un pic...altfel. Nu ma intrebati cum, doar altfel A si am uitat sa precizez..povestea mai pe larg decat cele trei cuvinte scrise aici o aveti pe : Povestea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate