GreekBoy Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Acest topic vreau sa instige cat mai multa lume astfel incat sa rezulte ceva pozitiv si anume un sir infinit de petreceri la care motociclistii si motociclistele sa se distreze pe cinste. Stiu ca sunt cateva baruri pt motociclisti, dar evenimentele organizate sunt foooarte rare. Prin urmare la inceput putem alege prin sondaj drept locatie chiar unul din aceste baruri, (eu nu am fost in nici unul ) si sa ne strangem in grup cat mai mixt pt a o face lata (asta nu inseamna sa bem pana murim, ci sa dansam, sa vorbim, sa ascultam o muzica buna). Ok, cam atat, eu nu vreau sa fac deocamdata nici o propunere pana nu aflu si parerile voastre. Sunteti de acord? Va surade ideia ..... ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Intra pe sectiunea de baruri moto si o sa vezi ca sunt organizate petreceri "foooarte" des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate