lombardia Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 (editat) Anteprima, ziua pregatirilor, intalnirilor si saluturilor oficiale si non. M-am bucurat de cate-o primire calduroasa la 4 standuri din cateva zeci . Tot de la participanti am primit si invitatia deci, jos palaria!!! Pozele din concurs am sa le postez saptamana viitoare, pana luni nu mai ajung pe aici. Mesaj completat Anteprima, ziua pregatirilor, intalnirilor si saluturilor oficiale si non. M-am bucurat de cate-o primire calduroasa la 4 standuri din cateva zeci . Tot de la participanti am primit si invitatia deci, jos palaria!!! Pozele din concurs am sa le postez saptamana viitoare, pana luni nu mai ajung pe aici. Iata si continuarea: CONCURSUL!!!!!!!!! Au fost momente extraordinare, ceva ce numai acolo se poate trai. Incarcatura emotionala, adrenalina, nebunie, viteza, totul a fost super! Ziua a 2-a, calificari. -PADDOCK -SPECTATORI AU INCEPUT DANSUL Mesaj completat Ziua a 3-a FINALE!!!!!!!!!!!!! LUME MULTA! aproape 100.000 spectatori am vazut pregatirea motocicletei lui David Philippaerts intre 2 manche. Au demontat-o pe jumatate si au pus-o la loc cu piese noi. in spatele grilei de start se pregateau ultimele detalii si a inceput nebunia!!!!!!!! Podium cu fete, sampanie, artificii prietenii mei de la Braking si cei de la Golden Tyre Cand mai reusesc sa gasesc timpul necesar am sa incarc si video. Cu respect!!!!!!!!! Mesaj completat Deschiderea oficiala Incalzirea Grila de start SHOWWWWWW Editat Octombrie 2, 2009 de lombardia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate