cristi_kawasaki Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 reparam orice tip de motocicleta. locatia este in bucuresti. tel.0726574109 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boss Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 reparam orice tip de motocicleta. locatia este in bucuresti. tel.0726574109 salut ,poti sa imi spui in ce zona te rog?mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 reglat si curatat carburatoare ce pret? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BARRICHELLO Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 cine imi poate oferi un manual de reparatie al motorului de IJ FESTIVAL cu diametrul pistonului de 72 mm???????dak se poate cu imagini,cote de reparatie ,dimensiuni rulmenti,dimensiuni simeringuri etc.... VA MULTUMESC!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 reparam orice tip de motocicleta.locatia este in bucuresti. tel.0726574109 io zic sa raspunzi si aici daca vrei a-ti mearga mai bine afacerea nu numai sa fii sunat.....parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kawasaki Postat Iunie 29, 2006 Autor Share Postat Iunie 29, 2006 imi cer mii de scuze dar sant foarte ocupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate