KoKolau Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Caut un cauciuc de 2.50 pe 17" si o janta buna de 1.4 sau 1.6 tot pe 17", daca gasesc de 1.6 nu mai am nevoie de 1.4 in fine. Am un cauciuc de 2.75 pe 17" nu e uzat mult, dar e mai lat si vream de 2.50, pot sa il dau si la schimb daca as gasi, si mai am o janta noua de 1.2. Cam care "comunista" are roti de 17" ? PS Am postat aici ca nu prea stiu unde as cauta asa ceva.... Nu am comunista, dar unele roti se potrivesc si la a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Cam care "comunista" are roti de 17" ? PS Am postat aici ca nu prea stiu unde as cauta asa ceva.... Nu am comunista, dar unele roti se potrivesc si la a mea. Mobra 50, 2.75/17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Octombrie 13, 2009 Autor Share Postat Octombrie 13, 2009 Multumesc pentru info. Atunci caut roti de mobra :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate