Levap Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 multe multe multe ... poze din Mamaia, Eforie nord, Eforie sud, Costinesti, Vama Veche, 2 Mai, Neptun, Cetatea Histria, Tulcea si ceva mici inainte de autostrada ... si alte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 nice !am fst si eu prin costinesti da pe 29 apr.m asteptam sa vad o ruina insa in afara de santierul de pe plaja nu prea am vazut multe stricaciuni(si m am plimbat si pe strazile de la intrare in costinesti.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Mai 23, 2006 Autor Share Postat Mai 23, 2006 poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Mai 23, 2006 Autor Share Postat Mai 23, 2006 poza din pacate nu este poza ... am atasat alt document .. poate reuseste vreun admin sa stearga atasamentul de mia sus ...ca nu are nimic de a face cu motociclismul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate