GSK Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 am nevoie de un simering identic cu cel din poza. stiti vreo firma care vinde asa ceva? varianta suzuki (ma rever la dealer) inseamna 2 luni de asteptari - o eliminam din start, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
conservaru Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Nu aduce nimeni simeringuri, nu mai cauta, nu mai insista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maximusGT Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 (editat) DAC IMI DAI CEVA DATE COMPLETE DESPRE MOTOR SI NU AI GASIT INCA, INCERC SA TE AJUT EU Editat Mai 29, 2006 de maximusGT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 incearca si la http://www.badi.ro/Romana/produse.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate