faneman Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 Am si eu o problema cu un zx9r din 99: nu imi da scanteie (decat la prima cheie un pic) la bobinele 1 si 2. Una dintre aceste bobine era arsa iar la bobinele 3 si 4 am scanteie normala. Am verificat bobinele 1 si 2 la bornele uneia dintre cele doua care merg si dupa cum am mai spus una dintre bobine e arsa. Cablul nu are intreruperi, cutia cu sigurante e bine sanatoasa. Am suspectat aprinderea insa am inteles ca daca se strica aprinderea/CDI-ul (lucru se pare destul de rar) nu ar trebuii sa am scanteie de loc. Acum urmez o noua "pista" si anume cititorul care din cate am inteles se strica mai repede. Problema mea e ca nu am nici cea mai vaga idee pe unde e... aveti idee pe unde sa-l caut? si cum ar trebuii sa arate daca e "sanatos"/"bonlav". Vi s-a mai intamplat o chestie asemanatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate