ocsike80 Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 buna seara caut o firma din targu mures unde se repare ciulasele daca poate sa ajuta cineva am auzit de le colegi ca acolo din mures este un atelier unde se ocupa cu azta dar nu stiu numele firmei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 este Foris la iesirea spre Sangiorgiu de Mures si mai este o firma pe str Libertatii , chiar in capat . este o casa mare portocalie . pe harta ti-am insemnat atelierul de pe Libertatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 probabuil cauti si un restaurant bun, ca la tine CIUloasa e un fel de ciulama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate