cata_tm Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 De 3 saptamani am motorul in service(Honda Dominator din 1995).L-am dus ca a inceput sa se auda un zgomot metalic in motor....bun, il duc la service, se chinuie aia vreo 2 saptamani si nu-i dadeau de cap, pana am citit eu toate topicurile de aici legate de probleme la dominator( cu ocazia asta ii multumesc lu AXA pentru topicul foarte util despre Dominator) si am vazut ca s-ar putea sa fie ceva la decompresor.Ii zic la mecanic sa verifice si aia si bineinteles ca asta era problema. DACA STIE CINEVA VREO SOLUTIE SAU PE CINEVA DE UNDE AS PUTEA SA IAU UNUL CHIAR SECOND AS FI FOARTE RECUNOSCATOR!!!!! IS DISPERAT. Dupa ce l-am adus in tzara m-au tzinut aia cu inmatricularea o luna ca erau niste mincinosi si incompetenti, m-am dat 3 saptamani cu el si dupa a aparut problema de care v-am zis. ASTEPT ORICE SUGESTIE SAU SOLUTIE !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate