otto92 Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 sall.am o cagiva k7 de 125cmc si mi sa calat motorul.pistonul e praf,cilindrul are un strat de nicasil care s-a ciobit.unde as putea sa-l bucsez sau de la ce cagiva mi s-ar potrivi avand in vedere ca cilindrul e cu coordonare electronica si am inteles ca sunt cam rare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Cilindrul daca este ciobit compromis.Exista insa firme (in afara din pacate) care pot reface coating-ul de nicasil insa cu niste preturi destul de mari...aproape cat un cilindru nou pe e-bay Deci cel mai ieftin si fara prea mari batai de cap ramane sa iei setul complet.E-bayul este o solutia cea mai ok din pctul meu de vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otto92 Postat Octombrie 28, 2009 Autor Share Postat Octombrie 28, 2009 Cilindrul daca este ciobit compromis.Exista insa firme (in afara din pacate) care pot reface coating-ul de nicasil insa cu niste preturi destul de mari...aproape cat un cilindru nou pe e-bayDeci cel mai ieftin si fara prea mari batai de cap ramane sa iei setul complet.E-bayul este o solutia cea mai ok din pctul meu de vedere. marsi,o sa caut pe e-bay sa vad ce gasesc Mesaj completat din pacate nici pe e-bay n-am gasit nimik:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate