catamadan Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 Salut Mi-am indoit janta fata ca asa e pe drumurile din Ro ... au avut grija cei de la Sama Service sa o indrepte "foarte bine" ... Aveti idee unde pot sa o rezolv? am tot cautat in Bucuresti dar nu am gasit nimic Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 Salut Mi-am indoit janta fata ca asa e pe drumurile din Ro ... au avut grija cei de la Sama Service sa o indrepte "foarte bine" ... Aveti idee unde pot sa o rezolv? am tot cautat in Bucuresti dar nu am gasit nimic Asfalt uscat! Eu mi-am indreptat janta la vulcanizarea de la piata Gemeni (fosta Galati), la intersectia B-ul Dacia / str. Viitorului. E adevarat ca mi-au facut-o 'la japca' ( a incalzit janta cu lampa de benzina si a lovit cu o bucata de textolid) dar rezultatul a fost foarte multumitor iar pretul foarte rezonabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Salut Mi-am indoit janta fata ca asa e pe drumurile din Ro ... au avut grija cei de la Sama Service sa o indrepte "foarte bine" ... Aveti idee unde pot sa o rezolv? am tot cautat in Bucuresti dar nu am gasit nimic Asfalt uscat! Am eu un nenea meserias care indreapta super bine orice janta de moto. suna-ma si stabilim ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 La vulcanizarile Autosoft cred ca o poti rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 La vulcanizarile Autosoft cred ca o poti rezolva. la vulcanizarile autosoft, cand am fost prima oara la ei cu o roata de moto, se uitau la mine ca broasca la bariera..... nu recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate