bladexp Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 de unde pot cumpara un ceas comparator mai rezonanbil ca pret(buzunar de student )? Mi-am montat o aprindere electronica de trabant si vreau sa-i reglez avansul. Daca tot am dat atatia bani nu are rost sa-i reglez avansul cu surubelnitza. Ce valoare ar trebui sa aiba avansul cu aprinderea asta? multumesc vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 avansul ramane la fel, intre 2.5 si 3 mm, evident la fel pe ambii cilindrii! eu mergeam foarte frumos cu 2.65 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladexp Postat Mai 8, 2006 Autor Share Postat Mai 8, 2006 nu stii unde gasesc de cumparat un ceas comparator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Targul Vitan duminica sau Militari joi, consignatie pe Covaci. Toate sunt valabile in Buc. Poti incerca si cu un subler care are disp. de adancime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 (editat) In targ in Bucuresti Vitan sau Cascadelor. Eu am cumparat de acolo 5 ceasuri comparator cu 50000 bucata. Editat Mai 8, 2006 de cristian ionescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Nr. moto: NT 90 BDO Ma uit la nr. lui moto si ma gandesc ca targurile din Buc nu-l prea ajuta. @bladexp: N-ar fi rau sa mazgalesti totusi si locatia la profil, ca sa le fie mai usor celor din acelasi oras cu tine sa iti dea info necesare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladexp Postat Mai 10, 2006 Autor Share Postat Mai 10, 2006 Sunt din Piatra Neamt, dar fac facultatea in Bucuresti. am sa caut in Vitan. va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate