Okesz Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 Vreau sa-l vand, e din 1997, cer 3.500,-EUR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 pai daca chiar vrei sa il vinzi pune anuntu la vanzari cum e ? e ala cu 2 rezervoare suplimenatre ? pune si u o poza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Februarie 16, 2004 Autor Share Postat Februarie 16, 2004 La anunturi nimeni nu baga de seama motoarele enduro. Este modelul acela cu 2 rezervoare suplimentare, dar nu le mai are, fiindca eu merg la enduro si nu la raliu cu el. Nu pot sa pun poza pe care o am, zice ca nu-i format corespunzator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KAtti Postat Martie 29, 2004 Share Postat Martie 29, 2004 Daca tot vrei sa-l vinzi, spune si tu, e inmatriculat, cati Km are, iar poza daca tot ai calculator (daca nu ai iti calaculam un laptop Pentium4 la bani) pune un program ACDSee, care are optiunea "resize", si faci poza la un 200kb, care va fi acceptata. Daca nu poti da un mail cu poza la attila@angels-route66.com sa vad si eu ce motor bengos ai, ca poate poate iese ceva. Mersi anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FRR Postat Iunie 19, 2004 Share Postat Iunie 19, 2004 pune si tu o poza cu el la vanzari sunt interesat (serios) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iunie 20, 2004 Autor Share Postat Iunie 20, 2004 L-am vandut deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FRR Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 ok sa fie de bine as fi vrut macar sa vad o poza cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate