Okesz Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 Vreau sa-l vand, e din 1997, cer 3.500,-EUR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 pai daca chiar vrei sa il vinzi pune anuntu la vanzari cum e ? e ala cu 2 rezervoare suplimenatre ? pune si u o poza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Februarie 16, 2004 Autor Share Postat Februarie 16, 2004 La anunturi nimeni nu baga de seama motoarele enduro. Este modelul acela cu 2 rezervoare suplimentare, dar nu le mai are, fiindca eu merg la enduro si nu la raliu cu el. Nu pot sa pun poza pe care o am, zice ca nu-i format corespunzator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FRR Postat Iunie 19, 2004 Share Postat Iunie 19, 2004 pune si tu o poza cu el la vanzari sunt interesat (serios) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iunie 20, 2004 Autor Share Postat Iunie 20, 2004 L-am vandut deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FRR Postat Iunie 21, 2004 Share Postat Iunie 21, 2004 ok sa fie de bine as fi vrut macar sa vad o poza cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate