kristi Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Se vind piese pt aprilia leonardo 150cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 (editat) app si io am piese pt aprilia leonardo 150cc din 2000 ......am cam tot ce doriti........inclusiv cadru cu acte ,carene complete........in fine. pt contact PM si va dau si nr de tel si ID .......... (scz pt cine a deschis topicul.. dar mai avea rost sa mai deschid unu,?? ms pt intelegere) Editat Noiembrie 9, 2009 de black_prince Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristi Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2009 app si io am piese pt aprilia leonardo 150cc din 2000 ......am cam tot ce doriti........inclusiv cadru cu acte ,carene complete........in fine. pt contact PM si va dau si nr de tel si ID .......... (scz pt cine a deschis topicul.. dar mai avea rost sa mai deschid unu,?? ms pt intelegere) pe mine ma intereseaza un ambreaj de spate daca ai ceva in stare ok vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate