robert bk350 Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 cine are un ceas km/h de simson awo sau sport la indemana sa masoare diametrul cadranului? vreau sa printez pe folie neagra mata si nu stiu exact diametrul. e 75 sau 80.masurat asa cu e in poza.am sa printez mai multe , asa ca pot sa dau la cine are nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 cine are un ceas km/h de simson awo sau sport la indemana sa masoare diametrul cadranului?vreau sa printez pe folie neagra mata si nu stiu exact diametrul. e 75 sau 80.masurat asa cu e in poza.am sa printez mai multe , asa ca pot sa dau la cine are nevoie Salut ! Te rezolv eu dupa-amiaza cand ajung acasa, il masor la SIMSON-ul meu, am ceasul original. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2009 (editat) Salut ! Te rezolv eu dupa-amiaza cand ajung acasa, il masor la SIMSON-ul meu, am ceasul original. Numai bine ! ok! Editat Noiembrie 16, 2009 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 cine are un ceas km/h de simson awo sau sport la indemana sa masoare diametrul cadranului?vreau sa printez pe folie neagra mata si nu stiu exact diametrul. e 75 sau 80.masurat asa cu e in poza.am sa printez mai multe , asa ca pot sa dau la cine are nevoie Salut ! Scuze pentru intarziere, abia acum am reusit sa fac masuratoarea. Deci, diametrul masurat asa cum este figurata cota din poza ta este de 65 mm. ( adica diametrul pe care sunt imprimate cifrele vitezometrului ). Diametrul total al cadranului negru este de 75 mm. SIMSON-ul meu este un Sport din 1961. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2009 Salut ! Scuze pentru intarziere, abia acum am reusit sa fac masuratoarea. Deci, diametrul masurat asa cum este figurata cota din poza ta este de 65 mm. ( adica diametrul pe care sunt imprimate cifrele vitezometrului ). Diametrul total al cadranului negru este de 75 mm. SIMSON-ul meu este un Sport din 1961. Numai bine ! ok multumiri iata si berea virtuala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 okmultumiri iata si berea virtuala Cu placere ! Acu' merge si berea virtuala, insa poate bem si una de-adevaratelea candva... Avand in vedere ca mi-am petrecut prima tinerete prin Manastur, sper sa mai ajung pe acolo si sa ne cunoastem personal. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2009 Cu placere ! Acu' merge si berea virtuala, insa poate bem si una de-adevaratelea candva... Avand in vedere ca mi-am petrecut prima tinerete prin Manastur, sper sa mai ajung pe acolo si sa ne cunoastem personal. Numai bine ! eu in grigorescu am copilarit dar acum stau in marasti la prima ocazie ....bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate