Mr_ORL Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 mergeai spre bv sau veneai de acolopoate baga o ura si pe la locatia ta mai ales daca se poate sa ne pregateasca ceva si de mancare la ture din astea de o zi Mergeam de la Campulung spre Bran Imi pare rau ca nu i-am cunoscut pe baieti la mausoleu ca mi-as fi dorit sa ii am in montaj, si mi-era asa sa le zic Dar vor mai urma cadre, si cu motoare, si multe alte montaje si locatii... La mine va astept cu drag, dar nu am restaurantul deschis inca, o sa il facem la primavara cu masute afara, frumos...dar acum daca de exemplu veniti Valea Prahovei-Bran-Campulung, dupa un drum asa placut si obositor va astept cu drag...doar sa sunati inainte sa mergeti sa stiu Preturile le am pe site, dar daca vreti si o mancarica, ceva, putem vorbi, sau va pot pune la dispozitie gratar, ca e si curte pt moto...si raman doar berile de luat... Iar ce-a iesit in weekendul ala, daca nu e cu suparare, il pot pune la topicul cu poze de la plimbari...e montaj ref la zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2009 salutari si din partea mea tura frumoasa vreme superba oameni faini domnilor a fost o placere as repeta oricand multam pentru poze maestre ianachim ca de obicei dupa ce pozez o taiati in goana mare ca de, puteam sa va si filmez next time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate