smile Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 am un cauciuc de speed 110 70 17 nu mai stiu sigur ce marca e si nu il am nici acasa ca sa va zic dar cauciucul e bun si ieftin 500 000 discutabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 sa vad dak pot sa il pun pe bicicleta ca poate ti-l iau io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 ia sa ii faci o poza daca se poate sa vad profilu e perfect pentru fata la motoru meu deocamdaata e nou asta da nu strica unu de rezerva la bani aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 15, 2006 Autor Share Postat Mai 15, 2006 maine cred ca o sa dau o fuga sa il aduc acasa si ii fac si o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 am si io unu,si unu ptr spate de rs125 da` e cam tocit ...cum imi vin pilot power race`urile , le fac cadou pe astea vechi cui vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate