walker Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 Am o honda gl 500 , an 1983 si am probl. cu telescopul spate ..........cine ma poate ajuta cu o parere,sau cu ce as putea sa-l inlocuiesc........multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 raspunsul nostru este ca da. si ca trebuie sa-l inlocuiesti cu alt telescop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilQ Postat Decembrie 7, 2017 Share Postat Decembrie 7, 2017 Am o honda gl 500 , an 1983 si am probl. cu telescopul spate ..........cine ma poate ajuta cu o parere,sau cu ce as putea sa-l inlocuiesc........multumesc. Ai gasit o solutie ? SI eu caut. AM gasit ceva aici: https://motofaction.org/motorcycles/honda-cx-gl/pro-link-shock-absorber-alternatives-honda-cx500-gl500-cx650-gl650/ Dar am discutat cu un tip care a montat de pe R6 2004 cu rezervor paralel cu telescopul si e foarte multumit ca nu a trebuit sa faca modificari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate